top of page

Érdeklődöm

Kérem írásban jelezze, hogy mely tanfolyamok és szolgáltatások érdeklik. 

Szolgáltatások

Köszönöm érdeklődését, hamarosan válaszolok a kérdéseire.

Gyakori kérdések és válaszok

 • Hogyan zajlanak a tanfolyamok?
  Minden tanfolyam Zoom-on keresztül zajlik, így otthonából vagy irodájából kényelmesen tud csatlakozni bármelyik órára. Egy alkalom nagyjából 90 percet vesz igénybe. Minden alkalom élő, tehát NEM előre felvett tartalmakról van szó. Az előadáson lesz lehetőség kérdezni, illetve minden mini tanfolyam végén van egy beszélgetős alkalom is. A tanfolyamok időpontjairól az Expanzió Akadémia oldalán tájékozódhat. Minden óra, kora este 18:00-kor kezdődik.
 • Hogyan tudok jelentkezni a tanfolyamokra?
  Kérem a Kontakt vagy az Expanzió Akadémia oldalán lévő formot kitöltve, küldje el részvételi szándékát. Ez után hamarosan jelentkezem a részletekkel kapcsolatban. Amennyiben további információra van szüksége írja meg üzenetben, vagy küldjön emailt az alábbi email címre.
 • Mennyibe kerülnek a tanfolyamok?
  Minden tanfolyam részvételi díja 350.000 ft + ÁFA. Számos kedvezményt biztosítunk azok számára, akik több tanfolyamra jelentkeznek, vagy csoportként jönnek. Bővebb információt az Expanzió Akadémia menüpont alatt talál. Amennyiben egyedi árajánlatot szeretne, kérem töltse ki a Kontakt oldalon lévő formot.
 • Hogyan tudok fizetni?
  A fizetés banki átutalással történik. Ehhez minden szükséges információt és a számlát email formájában kapja meg.
 • Mikor kapom meg a tanfolyammal kapcsolatos részleteket?
  Minden információt emailben küldök el az Ön számára. Ez az email tartalmazni fogja: a Zoom linket, amin keresztül csatlakozni tud az órákhoz az alkalmak pontos időpontját olvasmány listát
 • What is an FAQ section?
  An FAQ section can be used to quickly answer common questions about you or your business, such as “Where do you ship to?”, “What are your opening hours?” or “How can I book a service?” It’s a great way to help people navigate your site and can even boost your site’s SEO.
bottom of page