top of page
Urban Clouds

Passion & profession

A legnagyobb érték az idő. Elvesztett piacrészt, fogyasztót vissza lehet szerezni, az időt nem. Nincs idő a mellébeszélésre, kísérletezgetésre. Csak arra, ami a lényeg.

Ahány vállalkozás, 
annyi élethelyzet. 

Expanizó Audit

300 rendszererezett kérdés a vállalkozás versenyképességéről. Az audit elvégzése után számokkal alátámasztva világossá tehető, milyen konkrét diszfunkciók, hiányzó képességek, rossz prioritások akadályozzák az intelligens növekedést. Ezt a közkedvelt vizsgálatot vezetői összefoglaló és akcióterv ajánlás zárja.

Vezetői mentorálás

A vezető érettsége, ambíciója és értékrendje erőteljesen keretezi a vállalkozás lehetőségeit. Amennyiben egy vezető képes a folyamatos fejlődésre és megújulásra, úgy pályafutása során valódi értéket képes maga után hagyni. Mindenkinek szüksége van ehhez mentorokra, olyan személyekre, akik már átéltek hasonló helyzeteket és felismerték a dilemmák archetípusait. A vezetői mentorálás a kapacitások függvényében érhető el.

Expanizó Akadémia

Az Expanzió Akadémia cégvezetői szempontok mentén, 30 év szakmai pályafutás alatt a gyakorlatban sikeresnek bizonyult, rendszerezett és azonnal alkalmazható tudást ad, a lehető leghatékonyabb módon.

Expanzió tanácsadás

Optimálisan az Expanzió Auditot követően, de akár attól függetlenül is szükség lehet rövidebb-hosszabb ideig tartó operatív támogatásra az intelligens expanzió beindításához vagy megerősítéséhez. A kapacitások függvényében elérhető szolgáltatás.

Stratégiai tanácsadás

Az évek során felhalmozódó tapasztalat lehetővé teszi a minták felismerését, az ismétlődő helyzetek beazonosítását. A rengeteg személyes impulzus a mozgatórugók, a személyes ösztönzők megértését hozza magával. A kettő együtt pedig segít középtávon helyes döntéseket hozni. Chip Conley a "Modern Elder" könyv szerzője a fentiekkel kiválóan foglalta össze az általa képviselt hozzáadott értéket a stratégiai dilemmák megvitatása során. A konkrét startup, amit támogatott az Airbnb.

A stratégiai tanácsadás és business mentorálás kapacitások függvényében érhető el.

Kihelyezett céges oktatás

Az Expanzió Akadémia előadásai kihelyezett vállalti képzések formájában is elérhetőek. A céloknak és igényeknek megfelelően kivonatolt és újraszerkesztett formában interaktív előadásként.

Concrete Facade

Egyedi ajánlat

Amennyiben több szolgáltatás érdekli, kérem vegye fel velem a kapcsolatot. 

bottom of page